Corona test in Spijkenisse? Dat is nu mogelijk!

Welkom bij corona Teststraat Nissewaard, waar we dagelijks sneltesten en PCR testen uitvoeren. Of je nu voor werk een coronatest moet doen of dat je een PCR test met reiscertificaat nodig hebt, bij Teststraat Nissewaard ben je aan het juiste adres.

Welke corona testen doen wij?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt corona teststraat Nissewaard een sneltest, de PCR test voor je vakantie, en de corona antigeen test. Je kunt direct via onze website een afspraak maken om dezelfde dag nog een corona test te doen.

PCR test voor vakantie

Als je een PCR test voor vakantie gaat doen, zorg er dan voor dat je de test binnen 72 uur voor vertrek doet. Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg tijd tussen de afname van de PCR test en de uitslag te houden.

De PCR test inclusief reiscertificaat wordt vaak binnen 24 uur verstuurt maar kan soms enige vertraging hebben.

Hieronder volgt kort wat informatie over de verschillende corona testen:

Antigeen sneltest corona

Bij onze teststraat in Spijkenisse kan je je laten testen op antistoffen tegen corona. Hiermee kun je achterhalen of je al corona hebt gehad.

We nemen deze test af door middel van een vingerprik. Na ongeveer 15-20 minuten ontvang je de uitslag en weet je of je antistoffen tegen het coronavirus in je bloed hebt. Deze coronatest is ook geschikt voor kinderen.

Wil je deze test doen klik dan hier om een afspraak te maken voor een corona antigeen sneltest.

PCR test met reisdocument

Als je naar het buitenland gaat heb je in de meeste gevallen een PCR test met reisdocument nodig.

Hoe gaat de PCR test in zijn werk?
Je boekt een afspraak via de website en je gaat vervolgens naar onze testlocatie om de PCR test af te nemen.

Je ontvangt de resultaten van de PRC test uitslag in je mail met het PCR reiscertificaat.
Klik hier om een afspraak te maken voor een PCR test.

Covid sneltesten.

Als je zelf geen covid sneltest wilt afnemen en dit wilt laten doen door een zorgprofessional ben je bij coronateststraat Nissewaard bij het juiste adres. Wij nemen de corona sneltest snel en zorgvuldig af en je ontvangt binnen 15-20 minuten de resultaten.

Klik hier om een afspraak te maken voor een corona sneltest

Sneltest / PCR test Spijkenisse

Wil je een PCR test of sneltest in Spijkenisse laten doen? Dan kun je je direct aanmelden via de link om direct een afspraak te maken. Heb je ergens vragen over stuur dan gerust een e-mail naar afspraken@coronateststraatnissewaard.nl of raadpleeg onze veelgestelde vragen.

Corona test inplannen

PCR Test laten doen voor vakantie

Als je op vakantie gaat moet je van tevoren een PCR test laten doen omdat je bij het vliegveld een negatief coronaresultaat op je corona reisdocument moet kunnen aantonen. Ook is het belangrijk dat deze PCR test binnen 72 uur voor je vlucht is afgenomen.

Corona test bij terugkomst van vakantie

Als je terug komt van je reis is het verplicht om zowel een PCR test als een sneltest af te nemen. Vergeet dus niet dat een PCR test doen verplicht is voor de meeste landen en dat je een PCR test inclusief reisdocument moet kunnen tonen bij het vliegveld.

Corona test voor werknemers

Wil je er zeker van zijn dat je werknemers corona vrij zijn? Bij Teststraat Nissewaard is het ook mogelijk corona testen aan te vragen voor groepen. Afhankelijk van de groepsgrootte is groepskorting mogelijk.

Ook voor groepen doen wij zowel PCR testen als sneltesten. Wil je meer informatie over corona testen voor werknemers? Neem dan contact met ons op via: afspraken@coronateststraatnissewaard.nl

Sneltest voor buitenland

Als je naar het buitenland wilt reizen is een sneltest voor buitenland niet voldoende. Het is echt verplicht om een PCR test inclusief reisdocument mee te nemen en aan te tonen. Vergeet dus niet om een PCR test te boeken wanneer je naar het buitenland wilt reizen.

Corona test antistoffen

Met onze Corona antigeen test kan je onderzoeken of je al corona hebt gehad. De uitslag van de corona antigeen test is al binnen 15-20 minuten beschikbaar en toont aan of je al corona antistoffen in je lichaam hebt.

Wil je dus graag weten of je al corona hebt gehad? Boek dan een corona antistoffen test. Je kunt direct een afspraak maken.

Hoe kan ik een coronatest aanvragen?

Je kan heel gemakkelijk via onze website een coronatest aanvragen. Onze corona teststraat in Spijkenisse is gevestigd op het parkeerterrein bij het Carlton Hotel in Spijkenisse.

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de volgende link: Corona test inplannen

Kosten van coronatest.

  • Kosten PCR test: €79
  • Kosten antistoffen test: €69
  • Kosten sneltest: €69

Maak een afspraak

PCR test / Sneltest voor kinderen.

Corona teststraat Spijkenisse neemt ook een PCR test of sneltest af bij kinderen! Wil je je kind voor vakantie of ergens anders voor op corona laten testen, kom dan naar onze teststraat in Spijkenisse.